Yaponiya ta’lim tizimi - Sanaqulov , Bekzod Oybek o’g’li; Shavqiyev, Shahriyor Suvon oʻgʻli (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada Yaponiyadagi ta’lim tizimi, maktab va maktabgacha ta’lim muassasalarida olib boriladigan pedagogik mahorat hamda yapon ta’lim tizimining yutuqlari oʻzbek taʼlimi bilan bogʻlab oʻrganilgan.