Tijorat banklarida zamonaviy bank xizmatlarini ko‘rsatishning ahamiyati - Nosirova, Dinara (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada tijorat banklarida zamonaviy va masofaviy bank xizmatlari ko’rsatishning ilmiy-nazariy asoslari va O’zbekistonda zamonaviy bank xizmatlarini ko‘rsatishning iqtisodiy ahamiyati o’rganilgan.