Xalq ta’limi tizimini moliyalashtirish manbalari va ulardan samarali foydalanish masalalari - Rustamov, Shahobiddin (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada maqolada O‘zbekiston Respublikasida xalq ta’limi muassasalarida xarajatlarni moliyalashtirish manbalari, tarkibi va ularni optimallashtirish masalalari yoritilgan.