Gender tenglik ta’minlanishining mamlakatimiz rivojidagi ahamiyati - Mingboyev, Ibrohim Alisher o’g‘li (Science and Education, 2023)
Mamlakatimizdagi barcha fuqarolarning teng huquqli ekanligi konstitutsiyamizda alohida ko’rsatib o’tilgan bo’lib, ushbu maqolada gender tenglik ta’minlanishining mamlakatimiz rivojidagi ahamiyati haqida so’z yuritilgan.