O’zbek tilidagi matnlarning lingvokultirologik xususiyatlari va o’quvchilarda matnni tinglab tushunish ko’nikmasini shakllantirish - Zaydinova, Muxlisa Shaxriddin qizi; Djakbarova, Mahliya (Science and Education, 2023)
Presedent birliklar haqida malumot berish. Ushbu maqolada o’quvchilarni tinglab tushunish va mantiqiy fikrlash ko’nikmasni shakllantirish bo’yicha tahlil ishlari amalga oshiriladi.