Zamonaviy dunyoda data miningning tutgan o’rni - Rixsibayev, Ma’rufjon Murodjon o’g’li; Abdulaxatov, Muzaffarjon Mashrabjon o’g’li (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy davrda data miningning roli qanchalik ortib borayotganini keltirib o’tilgan. Shuningdek, ma’lumotlar turlari va ularga ishlov berish jarayonlari ham keng yoritilgan.