Ikki noma’lumli birinchi tur Fredgolm integral tenglamalar sistemasining yechimi haqida - Jumayeva, Charos Ilhomjon qizi; Shukurova, Maftuna Davlat qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada ikki no’malumli birinchi tur Fredgolm integral tenglamalar sistemasining yechish usuli keltirilgan. Bundan tashqari ikki no’malumli birinchi tur Fredgolm integral tenglamalar sistemasining yechimi misol asosida ham tushuntirilgan.