O’zbekistonda qayta tiklanadigan energiya manbalaridan foydalanishning mavjud imkoniyatlari - Matniyazov, Bakdurdi Ibragimovich; Aliyev, Mashrab Rahmonqulovich; Davurbayev, Davron Botirovich (Science and Education, 2023)
Maqolada O‘zbekistonda qayta tiklanadigan energiya manbalaridan foydalanishning mavjud imkoniyatlari va ularni rivojlantirish istiqbollari to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.