Kombinatsiyalashtirilgan sug’orish texnikasi va texnologiyasi samaradorligining nazariy asoslari - Sabitov, Amanullo; Norkuziev, Abdurasul; Xoshimov, Farrux (Science and Education, 2023)
Maqolada intensiv bog‘ va uzumzorlarni sug‘orishda qo‘llanilgan kombinatsiyalashtirilgan sug‘orish texnikasi va texnologiyasining tarkibi, ish tamoyillarining nazariy asoslari va amaliy axamiyati yoritilgan.