Janubiy Koreyada ta’lim tizimi va rivojlanish tarixi - Kamolov, Najmiddin Nizomiddin o’g’li (Science and Education, 2023)
Maqolada Janubiy Kareyada ta’limniing kelib chiqishi uning rivojlanish tarixi, tarixiy yaponiya-koreya urushidan cheklanishi va ikkinchi jahon urushidan so’ng uning rivojlanishi, IQ darajasi oshishi va uning rivojini haqida ishlari olib boriladi.