Oila tarbiyasi asoslari - Shodiyeva, Aziza Nuriddin qizi; Sultanova, Saltanat Nariman qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada oilaning bola tarbiyasidagi o’rni, jamiyatimizning rivojlanishida oilalardagi muhitning, tarbiyaning ta’siri, farzand tarbiyasidagi yo’l qo’yiladigan xato va kamchiliklar hamda ko’rsatma, yo’l-yo’riqlar, bola tarbiyasida ta’lim muassasalariva oilaning hamkorligi haqida so’z borgan.