Kurash bilan shug’ullanuvchi talaba sportchilarda ko’p yillik tayyorgarlik bosqichlarini rejalashtirish uslublari - Masharipov, Ravkat Madrakhimovich (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada kurash sport turi bilan shug’ullanuvchi talabalarda sport tayyorgarlik bosqichlarini tizimlashtirish uslublari haqida fikr-mulohazalar yuritilgan.