Maktabgacha yoshdagi bolalar faoliyatida o’yinning mohiyati va o’ziga xosligi - Toshova, Sitora Omon qizi (Science and Education, 2023)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar shaxsiyatini shakllantirishning muhim davr ekanligi, pedagogik faoliyatda o’yinning ahamiyati va muvofaqiyatlari, bolalarning shaxsini, aqliy-axloqiy va irodaviy fazilatlarini shakllantirishda pedagogning o’rni, o’yin turlari, mashxurlarning fikrlari, ta’lim sifatini oshirishda o’yinnig afzalliklari haqida ma’lumotlar keltirilgan.