Pedagogning kasbiy deformatsiyasi va o’qituvchilar psixologik salomatligini ta’minlash - Quvataliev, Mirzamaxmud Xabibulloevich; Tolibov, Umidjon To’lqin o’g’li (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada pedagoglarning kasbiy deformatsiyasi va bu jarayondagi turli psixologik buzilishlarning kelib chiqish sabablari, uni bartaraf etish omillari keltirilgan.