Markaziy Osiyo mamlakatlaridagi venchur fondlar faoliyatini tahlil qilish - Sultonboeva, Munira Bakhodirovna (Science and Education, 2023)
Maqolada Markaziy Osiyodagi venchur fondlari haqida umumiy ma’lumot berilgan bolib, ularning roli, ta’siri va mintaqadagi texnologik taraqqiyot va iqtisodiy rivojlanishni ta’minlovchi salohiyatiga oydinlik kiritilgan. Shuningdek, maqola o’z ichiga venchur fondlarining ustunlik taraflari, hamda ularning imkoniyatlari haqidagi ma’lumotlarni olgan. O’zbekiston va Qozog’iston venchur fondlari solishtirilib, tahlil qilingan.