Idiomalar - milliy o‘zlikni anglash va farqlashning muhim vositasi - Begmatova, Gulchexra Xolmurotovna (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada idiomalarning milliy o‘zlikni anglash vostasi ekanligi turli badiiy matn misolida yoritilgan. Globallashuv davrida til birliklarini keyingi avlodga yetkazishda bu birliklarning ahamiyati muallif nuqtai nazari bilan ifodalangan.