Farg’ona vodiysida tarqalgan ruderal shifobaxsh o’simliklar, ularning tarqalishi va ahamiyati - Tojiboyev, Murodali Umaraliyevich; Uzoqjonova, Moxinur Diyorbek qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada Farg‘ona vodiysida tarqalgan ruderal shifobaxsh o‘simliklar, ularning ahamiyati, tarqalishi, kasalliklarda qanday tartibda qo‘llanilishi, buyuk allomalarimizning kitoblarida berilgan ma’lumotlari, O‘zbekiston florasida tutgan o‘rni va ahamiyati to‘g‘risida qisqacha tushunchalar berilgan.