Yevropa mamlakatlarida yo’l tarmog’ining rivojlanish xususiyatlari - Ravshanov, Jo’rabek Ravshan o’g’li (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada avtomobil yo’llarining dunyo hamjamiyati iqtisodida tutgan o’rni va ahamiyati, yo’l tarmog’ining rivojlanish omillari asosan yevropaning bir necha davlatlari misolida shuningdek bir necha yevropa mamlakatlarining avtomobil yo’llari davlatning rivojlanish omillariga ta’siri haqida so’z yuritilgan.