Tabiiy fanlarni o’qitishda STEAM ta’limi tizimi - Uzoqjonova, M.D. (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada STEAM ta’limi tizimi, uning vazifalari, samaradorligi, uni SCIENCE fanlarida qo‘llash va qanday samaraga erishish haqida ma’lumotlar berilgan. STEAM ta’limi tizimida SCIENCE fanlaridan zoologiyani o‘qitish to‘g‘risida tushunchalar berilgan.