Polipropilen va qatlamli silikatlar asosida nanokompozitlar olish va ularning strukturaviy va mexanik xossalari - Berdinazarov, Q.N.; Ashurov, N.R.; Ashurov, N.Sh.; Ibragimov, J.K. (Science and Education, 2023)
Polipropilen (PP), fizik-mexanik va harorat xususiyatlari tufayli mashinasozlik va elektrotexnika sanoatida keng qo’llaniladi. PP makromolekulalarining degradatsiyasi tufayli termal ta’sir qilish jarayonida elastiklik kuchini yo’qotishi kuzatiladi. Olingan ma’lumotlar polipropilenni qayta ishlash shartlarini tanlash uchun qiziqish uyg’otadi.