Pedagogik qobiliyatni shakllantirish yo’llari va kommunikatsiya haqida tushuncha - Xasanboyeva, Gulnoza Bahodir qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada yosh va bo‘lajak pedagoglarga pedagogik qobiliyat va kommunikatsiya haqida ma’lumotlar bayon etilgan, o‘qituvchilarda pedagogik qobiliyatni shakllantirishda asos bo‘ladigan ba’zi qoidalar yoritilgan.