Iqtisodiy mаsаlаlаrni yechishdа differensiаl hisob usullаridаn foydаlаnish - Mamasidiqov, Baxodir Qobuljon o’g’li (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada iqtisodiy mаsаlаlаrni yechishdа differensiаl hisob usullаridаn foydаlаnish to’g’risida ma’lumot keltirilgan.