Yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlashda suitsidial xulq oldini olish omillari - Ro’zmetova, Umidaxon Bekturdiyevna; Masharipova, Nilufar Bazarbayevna; Yusupova, Iroda Atabek qizi; Ruzimova, Tamara Yuldoshevna; Saporbayeva, Fozilat Ergashevna (Science and Education, 2024)
Maqolada yoshlarda o’z joniga qasd qilish xatti-harakatlarining oldini olishda oilani qo’llab-quvvatlash va muloqotning roli ko’rib chiqiladi, hissiy barqarorlik va ijobiy mentalitetni rivojlantirish muhimligi ta’kidlanadi.