Yurak-qon tomir kasalliklari bo‘lgan bemorlarda qonining elektrokinetik va klinik-laborator ko‘rsatmalari - Mamatkulova, Feruza Xaydarovna; Ziyodinov, Samariddin Faxriddinovich; Suyundiqov, Doniyor Xusniddinovich (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada yurak-qon tomir kasalliklari bo‘lgan bemorlarda qonining elektrokinetik va klinik-laborator ko‘rsatmalari to’g’risida ma’lumot keltirilgan.