Tabiiy gazni bosimini oshirishda gaz haydash agregatlarini tanlash - Murodov, Sobir Botirovich (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada tabiiy gazni bosimini oshirishda magistral gaz quvurlari boshqarmasida qo‘llaniladigan gaz haydash agregatlari o‘rganildi. Tabiiy gazning bosimini oshirishda qo‘llaniladigan gazoturbinali, elektr yuritmali va aviayuritmali gaz haydash agregatlarining uzliksiz va belgilangan optimal rejimda ishlashi uchun uning barcha elementlarini mos tanlash metodlari o’rganildi va tavsiyalar berildi.