Tikuvchilikda zamonaviy jihozlar tanlash - sifatli buyum ishlab chiqarishning asosiy omili - Abdullayeva, Gulchexra Shuxratovna (Science and Education, 2024)
Tikuv buyumlarini sifatli ishlab chiqarishda ishlatiladigan zamonaviy texnologiyalar va tikuvchilik jihozlari, ya’ni mashina va uskunalarni tanlash juda muhim. Yuqori sifatli tikuv uskunalari ishlab chiqarishni takomillashtirishning ajralmas qismi hisoblanadi.