Ish beruvchi tashabbusiga ko‘ra mehnat shartnomasini bekor qilish tartibi - Xakimov, Oybek Boboxonovich (Science and Education, 2024)
Mazkur maqolada ish beruvchi tashabbusiga ko‘ra mehnat shartnomasini bekor qilishga oid nizolarning sudlar tomonidan ko‘rib chiqilishi bilan bog‘liq qonunchilik asoslari tahlil qilinadi.