Nеft vа gаz sоhаlаridаgi kоrrоziуаni tushunish vа diаgnоstikа usullаri - Ravshanova, Olima Isomiddinovna (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada korroziya turlari, ularning kelib chiqish sabablari, oldini olish va ularga qarshi kurashishning zamonaviy usullari. Neft va gaz sohalarida korroziyani diagnostika qilish bilan bog’liq bo’lgan va ularning tahlil qilish usullari bayon qilingan va izlanishlar haqida ma’lumotlar berilgan.