Onlayn chipta xarid qilish - Anorboyev, Ziyobek Ravshanovich; Ismailov, Alisher Shakirovich (Science and Education, 2024)
Ushbu dastur onlayn chiptalarni boshqarish tizimini osonlashtirish va haridorlarga qulaylik yaratish maqsadida chipta harid qilishni onlayn boshqarish tizimini ishlab chiqishdan iborat. Ma’lumki chipta harid qilish do‘konlarida navbat kutish va shunga o‘xshash kichik muammolar vaqtni ketgazishga sababchi bo‘ladi. Hattoki, ayrim hududlarda chipta sotish do‘konlarini o‘zi yo‘q, bunga yechim sifatida men onlayn onlayn chipta harid qilish do‘koni tizimini ishlab chiqdim. Onlayn chipta harid qilish do‘konlarining birining yordamida, siz chiptani istalgan joyda foydalanishingiz mumkin.Chipta do‘konini boshqarish tizimlari uni 24 soat xizmatda qolishda, mijozlarga onlayn chipta harid qilish uchun yordam berishi mumkin. C++ da chipta do‘koni onlayn tizimining yutug’i chipta harid qiluvchilarga osonlashtirishda yordam beradi. C++ da chipta do‘konini onlayn boshqarish tizimi, eng yaxshi va asosiy oquv usullaridan biridir. Bu tizim, foydalanuvchilarga istalgan joyda sotib olish va sotishni osonlashtirish, qolgan vaqtni to‘g’ri ishlatish imkoniyatini beradi.