O‘zbekiston hamda chet elda vasiylik va homiylik - Abduxashimova, Azizabonu Dilshod qizi; Komilova, Saodat Muxtor qizi; Xaydarov, S. (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda dolzarb mavzulardan biri bo’lgan qarovsiz qolgan bollararga vasiylik qilish va qaramog‘iga olish uning shartlari va huquqiy hujjatlari to‘g‘risida so‘z yuritiladi.