Maktab va maktabgacha yoshdagi bolalar bilan tashkil etiladigan ijtimoiy pedagogik muammolar - Sobirov, Azizbek; Yo’ldashaliyev, Azizbek; Xaydarov, S. (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada ijtimoiy pedagogik texnalogiyalar va uning turlari va mazmuni haqida fikrlar keltirilgan.