Ijtimoiy pedagogikada meyordan og‘ishgan bolalarni diagnostika va profilaktikasi - Ne’matullayeva, Nigora; Ibragimova, Ruxsora; Xaydarov, S. (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada me’yordan og’ishgan o‘smirlar bilan olib boriladigan diagnostik va profilaktik ish shakllari va medotlar to’g’risida so’z yuritiladi.