Ijtimoy pedagogik faoliyatda texnologiyalar - Usmonaliyeva, Barchinoy; Xoliqnazarova, Namuna; Xaydarov, S. (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada ijtimoiy pedagogik metodologiya tushunchasi ijtimoiy pedagogik faoliyatning shakllari, usullari, vositalari va mazmunini nazorat qilishni o’z ichiga oladi. Turli usullarning birlashuvi ijtimoiy pedagogik texnologiyaning mohiyatini tashkil etadi.