Ijtimoiy pedagogikada me’yordan og’ishish - Trakbayeva, Gulnur Navruzbek qizi; Safarboyeva, Sevinch Odilbek qizi; Xaydarov, S. (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada ijtimoiy pedagogikada bolalardagi me’yordan og’ish turlarini haqida batafsil yoritib berilgan.