O‘quvchi yoshlar o‘rtasida sog‘lom turmush tarzini shakllantirish - ijtimoiy pedagogik muammo sifatida - Yusupjonova, Jamila; Mo‘minova, Maftuna; Xaydarov, S. (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda dolzarb mavzulardan biri bo’lgan oʻquvchi yoshlarini sportga qiziqtirish masalalari, shuningdek bugungi kundagi oʻquvchilarining jismoniy faolligi va rivojlanishi pastligi ijtimoiy pedagogik muammo sifatida oʻrganilgan va tahlil qilingan.