Maktabgacha ta’lim tashkilotlarini moliyalashtirishning uslubiy jihatlar - Nizomidinova, M.O.; Pulatova, M.B. (Science and Education, 2024)
Mazkur maqola maktabgacha ta’lim tizimida uzoq muddatli istiqbolda rivojlantirish uchun moliyalashtirishning turlari bo’yicha amalga oshirilgan ilmiy tadqiqotlari ifodalanlan.Shuningdek, maqolada maskur masala bo’yicha mavzu yuzasidan muallif tomonidan o’z fikr va xulosa berilgan.