Umumta’lim maktablarida musiqa ta’limining ahamiyati - Mirzakarimova, Ro‘zaxon Alisher qizi (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida musiqa ta’limining ahamiyati hamda uning maqsad va vazifalari haqida muhokama qilinadi va bu borada kerakli tavsiyalar beriladi.