Ахборотлашган дунё ва ёшлар аҳлоқи - Алижанова, Дилноза Маҳмуджон қизи; Ахмаджанов, О.К. (Science and Education, 2024)
Мақолада замонавий электрон ахборот воситаларини ёшлар одоб-аҳлоқига кўрсатаётган турлича таъсири ҳақида сўз юритилади. Миллий урф-одат, қадрият ва маънавиятимизга раҳна солиб ёшларимиз онгини заҳарлаётган оммавий маданиятининг салбий таъсири ҳақида фикр юритилади.