Oʻzbekiston Respublikasida davlat xaridini tashkil etish va uni takomillashtirish - Uzakbaev, Nurlan Abayevich; Abdulazizov, Shuhratjon Botirjon o‘g‘li (Science and Education, 2024)
Maqolada davlat xaridlarining davlat byudjetlari mablag‘larini samaradorligi oshirish hamda uning davlat moliyasini boshqarishdagi o‘rni va ahamiyatini oshirish yo‘llari ko‘rib chiqilgan.