Moliya tizimida g‘aznachilik faoliyatini rivojlanish istiqbollari - Oppog‘ov, Jumanazarxon Akramovich; Jumaniyazov, Inomjon To‘rayevich (Science and Education, 2024)
Maqolada davlat moliya tzimida g‘aznachilik timining tashkiliy tuzilishi va uning byudjet mablag‘larini samaradorligi oshirish hamda uning davlat moliyasini boshqarishdagi o‘rni va ahamiyatini oshirish yo‘llari ko’rib chiqilgan.