Byudjet ijtimoiy soha xarajatlarini tarkibi tuzilishi hamda uning ijtimoiy siyosatga ta’siri - O‘ralov, Nurbek Abdukarimovich; Abdulazizov, Shuhratjon Botirjon o‘g‘li (Science and Education, 2024)
Maqolada davlat byudjetidan moliyalashtiriladigan ijtimoiy soha xarajatlari hamda holini ijtimoiy muhofaza qilish tadbirlarini moliyalashtirish manbalari hamda uning ijtimoiy siyosatga ta’siri ko‘rib chiqilgan.