Ellipsis va substitutsiya hodisasining turlari - Abdullayeva, Poshshajon Usmon qizi (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada ellipsis va substitutsiya hodisalarining turlari haqida batafsil ma’lumot keltirilgan. Shuningdek ularni kontekstda ishlatilishi qanday qilib matnda farqlanishi mumkinligi namunalar orqali yoritib berilgan.