Neft konini ishlatish va qatlam bosimini saqlash tahlili - Bobomurod Rustamovich Rahimov (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada neft konlarini ishlatish bosqichlari va kon mahsulotini olishda qatlam bosimini oshirishning medodikasi haqida ma’lumotlar keltirildi. Quduqlarning neft’ bilan ishlash muddatini uzaytirish uchun quduqlar orasidagi masofadan qatorlar orasidagi masofani kattaroq tanlash uchun zarur tavsiyalar berildi.