Boshlang‘ich sinflarga gapning bosh bo‘laklarini o‘qitish bo‘yicha samarali metodlar va ularning tahlili - Mehriniso Alijon qizi Aminova (Science and Education, 2025)
Ushbu maqolada gapning bo‘laklari, uning turlari, 3-sinf kitobining 2-qismida berilgan topshiriqlar va ularni bajarish haqida, yangicha metodlar haqida so‘z yuritilgan.