Keksalarni yosh chegaralari psixologik muammo sifatida - Go‘zal Xolmuhammad qizi Rustamova; Turg‘unboyeva Dilshoda (Science and Education, 2025)
Ushbu maqolada, keksalikda yuzaga keladigan psixologik muammolarni tahlil qilib, ularning yosh chegaralari bilan bog‘liqligini ko‘rib chiqamiz. Shuningdek, keksalarning ruhiy salomatligini saqlash va rivojlantirishga yordam beradigan strategiyalarni muhokama qilish orqali, keksalikka oid muammolarni hal qilishga yordam beramiz.