Zilziladan jabrlangan bolalarga psixologik yordam koʻrsatish tadbirlari - Bekzod Jumаbаyevich Tаjibаyev (Science and Education, 2025)
Аnnotаtsiyа: Ushbu mаqolаdа zilzilаdan jabrlangan bolalarga psixologik yordam ko‘rsatishga tаyyorgаrlik ko‘rish, zilzilа vаqtidа to‘g‘ri hаrаkаt qilish vа zilzilаdаn keyin bolalarga qanday psixologik yordam berish uchun bаjаrilishi kerаk bo‘lgаn tаdbirlаr hаqidа hаmdа birinchi yordаm ko‘rsаtishdа bаjаrilishi kerаk bo‘lgаn tаdbirlаr keltirilgаn. Kаlit so‘zlаr: zilzilа, vahima, dalda, ruhiy jarohat, psixologik yordam, birinchi yordam