Oʻzbekiston gender tenglikni taʼminlash istiqbollari - Baxtiyar Djabbarovich Avazov (Science and Education, 2026)
Mazkur maqola Yangilanayotgan O‘zbekistonda gender tenglikni ta’minlash va bu boradagi siyosatni tahlil etadi.