Oilaviy munosabatlarni o‘smirlar deviant xulq-atvoriga ta’siri - Dilrabo Murodillayevna Moʻminova (Science and Education, 2026)
O‘smirlik davrida deviant xulq atvorning kelib chiqishi sabablari va oilaviy munosabatlarning shaxs shakllanishidagi axamiyati haqida olimlarning nazariyalari taxlil qilingan. O‘smir shaxsining shakllanishida ota-ona munosabatlarida demokratik munosabatlarni yo‘qligi va xamkorlikning yetishmasligi farzanda og‘ishgan xulqni keltirib chiqarishi borasida fikr va mulohazalar bildirib o‘tilgan.