Umumta’lim maktablarida maktab psixologlari tomonidan antibulling faoliyati: metodologik yondashuv - Tamara Yuldashevna Ruzimova; Sharafat Kurbannazirovna Abdullayeva; Iroda Atabek-qizi Yusupova; Nilufar Bazarbayevna Masharipova; Shoira Davlatmuratovna Karimova (Science and Education, 2026)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida maktab psixologlari tomonidan bulling (maktab zo‘ravonligi)ga qarshi olib boriladigan ishlarning metodologik asoslari, samarali strategiyalar va amaliy yondashuvlar tahlil qilingan.