Yaylov mintaqasining dorivor o’simliklari - Abdurazzakova, Maftuna G’ayrat qizi (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada dorivor o’simliklarning yaylov mintaqasida balandliklari bo’yicha tarqalishi, tabobatda dorivor o’simliklardan foydalanish, ularning kimyoviy tarkibi, ishlatilishi va boshqa xususiyatlari keng yoritilib berilgan. Shuningdek, dorivor o’simliklarning inson hayotida tutgan o’rni haqida ham ma’lumotlar aytib o’tilgan.